rólunk

ahol a kreativitás találkozik a technológiával

Szeretjük a kihívásokat és feszegetni a határainkat. Ezt a hozzáállást ültetjük át a digitális világba is. Olyan rendszereket fejlesztünk, melyek hasznosak, érdekesek, inspirálóak és szépek!

ÖRÖK FEJLESZTŐK

Hiszünk abban, hogy az eredeti ötletek átültetése digitális formába izgalmas és innovatív.

Célunk, hogy ügyfeleink számára jól működő, modern felhő alapú rendszereket fejlesszünk… magyarán meghallgatjuk elképzeléseidet, felmérjük a valós igényeidet, és erre alapozva építünk neked olyan rendszert a legújabb trendeket és technológiákat alkalmazva, ami tényleg működik.

Minden projektünkben maximális figyelmet kap az UI/UX, vagyis a felhasználói felületet úgy alakítjuk, hogy az egyszerű és könnyen kezelhető legyen.

Ügyfél
17
Csésze kávé
2743
Projekt
23
Csapattag
4

Csapatunk

AMIBEN IGAZÁN JÓK VAGYUNK

  • Nem tudom ki olvassa ezeket az ajánlókat, és hányan kételkednek ezek eredetiségében, de ez tényleg egy őszinte, nem generált vélemény: Gáborral sok különböző project kapcsán működtünk együtt, és az egyik legkiválóbb partner. Megbízható, a megbeszélt fejlesztések mindig rendben elkészültek, és a projektek hosszú távú karbantartásával sem voltak problémák.
    A legfontosabb, hogy mindent le tudtuk egyeztetni, az elvárásokat és a megvalósíthatóságot könnyen lehetett párba állítani, sosem merültek fel burkolt és előre nem látható költségek. Átlagon felüli webfejlesztő, ami a mai piacon több, mint amire az embernek szüksége van, nem is beszélve az emberi tényezőkről. Mondanám, hogy mindenkinek ajánlom, de csak azért nem teszem, hogy a leendő közös projektjeinkre jusson ideje :) S remélem ezzel mindent elmondtam.
  • Gábor nagyon könnyen megtalalja a hangot az ügyfelekkel. Nyitottsága és rugalmassága révén gyorsan kialakul a közös nevező és a mindenki számára kívánatos állapot. Az informatika világán kívül is megtalalja helyét, ötleteivel folyamatosan hozzajarul a folyamatokhoz, így egyszerű és egyértelmű megoldások szulethetnek. Folyamatosan fejleszti magát, így egyre széleskorubb tudása révén munkája magas színvonalú. Mind szakmailag, mind pedig emberileg nagyon lelkiismeretes és segítőkész, így boldog vagyok, hogy ratalaltam és együtt dolgozatok vele. Ajánlom mindenkinek, aki lendületes együttműködésre és egyszerű, gyors, de kiváló minőségű informatikai megoldásokra vágyik.
  • Volt már néminemű tapasztalatom *informatikusokkal, úgyhogy vegyes érzésekkel csaptam bele egy komoly programfejlesztésbe. Ami nekem meglepő volt mindjárt az elején, hogy nem kiénekelni kellett az infókat Gáborból, hanem abszolút proaktívan, saját új ötletekkel segített mindjárt az elején, hogy el tudjuk kezdeni a munkát. Nemcsak a határidőt tartotta mindig – ami kifejezetten szokatlan ebben az iparágban –, hanem előre is gondolkodott és mindig pontosan azt teljesítette, amit ígért. A személyes találkozókat nem kikényszeríteni kellett, hanem ő tanácsolta és profi módon haladt a fejlesztés. Végig biztonságban és jó kezekben éreztem magam és a projektet. Ha meg kéne rajzolnom az ideális informatikai partnert, Gáborról másolnám hozzá az Avatárt.